E.P. De Weerdt - Cosmetisch arts in Amsterdam voor een PRP behandeling


Wat is PRP?

De PRP behandeling is een innovatieve methode om uw huid te verstevigen en te verbeteren. Het resultaat is een frisse en jonge huid. Uw eigen bloedplasma wordt gebruikt om uw huid te verjongen, wat de behandeling veilig en heel natuurlijk maakt. De naam PRP staat voor Platelet Rich Plasma, het bloedplasma dat rijk is aan bloedplaatjes. Dit deel van uw bloed bevat waardevolle stoffen die uw huid verjongen. Bij deze behandeling wordt er geen gebruik gemaakt van Botox of fillers, maar uitsluitend uw eigen bloed.


Hoe werkt PRP?

Het idee van de PRP behandeling is om u injecties te geven met uw eigen hoogwaardige bloedplasma. Dit bloedplasma bevat stoffen die de aanmaak van collageen in uw huid stimuleren. Hierdoor vindt algehele huidverbetering plaats. Fijne lijntjes en rimpels verminderen en uw huid ziet er frisser uit. Ook heeft de PRP behandeling een herstellend effect op uw huid. Het grote voordeel van deze behandeling is dat er gebruikt wordt gemaakt van uw eigen bloed en zonder grote ingrepen een goed resultaat behalen. Voor aanvang van een PRP behandeling komt u langs voor een intake. Uw huid wordt bekeken en uw gezondheid en eventueel medicijngebruik zal worden besproken. Het eerste consult gratis en geheel vrijblijvend. Wanneer u voor een PRP behandeling terugkomt wordt er een kleine hoeveelheid bloed afgenomen. Uw eigen bloed is rijk aan groeifactoren die perfect zijn voor huidverbetering. Vervolgend wordt uw bloed gecentrifugeerd, het PRP (Platelet Rich Plasma). Daarna wordt het PRP geïnjecteerd met een heel dun naaldje in de huid. Na de huidbehandeling gaan de groeifactoren hun werk doen (4 tot 8 weken). Hierna is een tweede behandeling wenselijk. Het beste resultaat krijgt u door 3 behandelingen te ondergaan met een tussenpoos van 4 tot 6 weken. Daarna is een jaarlijkse herhaalbehandeling aan te raden.


Wanneer kiest u voor PRP?

De PRP behandeling zorgt voor een algehele huidverbetering. Het geeft uw huid een oppepper en stimuleert de aanmaak van collageen. De afname van collageen in uw huid is een oorzaak van rimpelvorming. De injecties zijn geschikt voor zowel gezicht als decolleté. PRP is effectief bij:

  • Verminderen van diepe rimpels.
  • Verwijderen van fijne lijntjes.
  • Verstevigen en verjongen van de huid.
  • Verminderen van wallen onder de ogen.
  • Herstellen na bijvoorbeeld een eMatrix laserbehandeling.

Kosten PRP

Prijzen PRP € 350,- per behandeling


Afspraak maken voor een PRP behandeling - locatie Amsterdam

Indien u een afspraak wil maken voor het inplannen van een consult of behandeling kunt u contact opnemen met de artsenpraktijk. U kunt ons telefonisch bereiken op 06-48774261 of u kunt gebruik maken van het contactformulier.


Cosmetisch arts in Amsterdam voor een PRP behandeling