E.P. De Weerdt - Cosmetisch arts in Amsterdam voor injectables met Botox - Fillers - PRP


Wat zijn injectables?

De meest bekende en populaire niet-chirurgische behandelingen zijn die met injectables. Injectables zijn middelen als botulinetoxine of fillers die in de huid worden geïnjecteerd om het uiterlijk te verbeteren of bepaalde (medische) klachten, zoals migraine of overmatig transpireren te behandelen. De meest bekende injectables zijn Botox en Hyaluronzuur.


Waarom injectables?

Uw huid wordt beïnvloed door tal van factoren. Denk aan hormonen, genen, stress en simpelweg het verstrijken van de tijd. Door gebruik te maken van veilige producten is het mogelijk om ook zelf invloed uit te oefenen op uw uiterlijk, om het verouderingsproces uit te stellen en uw huid op natuurlijke wijze te verjongen en te verbeteren. Cosmetisch arts De Weerdt is gespecialiseerd in gelaatsverjonging en gelaatsverbetering door gebruik te maken van botox en of hyaluronzuur fillers zonder dat het uw uiterlijk drastisch verandert. Als er alternatief voor botox of fillers kan er gekozen worden voor PRP. PRP is een techniek om huidverbeteringen te bewerkstelligen en is een afkorting voor Platelet Rich Plasma, oftewel bloedplasma met veel bloedplaatjes. PRP wordt een nieuwe methode van injectables genoemd. Het wordt in Nederland ook wel plaatjesrijk plasma genoemd.


Botox behandeling

Voor meer info over botox - lees verder >>

Filler behandeling

Voor meer info over fillers - lees verder >>

PRP behandeling

Voor meer info over PRP - lees verder >>


Afspraak maken voor de praktijk in Amsterdam

Indien u een afspraak wil maken voor het inplannen van een consult of behandeling kunt u contact opnemen met de artsenpraktijk. U kunt ons telefonisch bereiken op 06-48774261 of u kunt gebruik maken van het contactformulier.


Cosmetisch arts in Amsterdam voor injectables met Botox - Fillers - PRP