E.P. De Weerdt - voor verantwoord afvallen - afslanken onder begeleiding in Amsterdam


Momentum® lifestyle programma

Slank worden en slank blijven: twee doelen op zich. Om af te slanken en uw behaalde gewicht vervolgens vast te houden, is meer nodig dan een tijdelijk dieet. Daarom heeft Momentum® een doelgericht 3 Fasenplan ontwikkeld. Geen wondermiddel, maar een programma waarmee u op gezonde wijze gewicht verliest en belangrijker: een uitgebalanceerd voedings- en bewegingspatroon krijgt aangeleerd.

Kenmerken

 • Op verantwoorde en gezonde wijze gewicht verliezen.
 • Uitgebalanceerd voedings- en bewegingspatroon.
 • Voor zowel volwassen mannen als vrouwen.

Voordelen

 • Professionele begeleiding mogelijk.
 • Ondersteunende voedingssupplementen.
 • Grote variatie aan lekkere recepten.
 • Blijvend slank.
 • Vergoeding verzekeraar tot € 320,- mogelijk.

Kosten

 • Compleet Momentum® lifestyle programma inclusief twee voedingssupplementen.
 • Intake gesprek.
 • 2.5 Maand begeleiding bestaande uit 8x een consult.
 • U ontvangt een kortingscode voor het voordeliger online bestellen.
 • Prijsopgave € 380,-


Hoe werkt het?

Momentum® is een verantwoord lifestyle programma, opgebouwd in drie overzichtelijke fasen: een dieetfase, een stabilisatiefase en een levensfase.

Fase 1 - Dieetfase

De dieetfase duurt 27 dagen en omvat een uitgebalanceerd dieet met ­smaakvolle (vetarme en koolhydraatarme) recepten in combinatie met twee voedingssupplementen - Carnitrin® en Momentum® Multi Vita - die waar gewenst tekorten of extra behoeften in de voeding, aanvullen.

Fase 2 - Stabilisatiefase

Tijdens de stabilisatiefase vult u het dieet langzaam aan tot een normaal eet­patroon om zo uw nieuwe gewicht te stabiliseren.

Fase 3 - Levensfase

De derde en ­laatste fase bestaat uit voedingsrichtlijnen, bewegingstips en voorbeeldrecepten om uw ­gezonde levens­stijl vast te houden. Doel is een slank, gezond en energiek leven. Genieten van lekker eten staat voorop en af en toe ‘zondigen’ mag best. Het gaat erom dat u de juiste balans vindt tussen goed eten en een gezond gewicht.


Het dieet

Speciaal voor de dieetfase en stabilisatiefase van het programma heeft Momentum® een uitgebalanceerd dieet ontwikkeld. Niet alleen om gewicht te verliezen, maar vooral om uzelf een gezond voedingspatroon aan te leren. Het Momentum® dieet bestaat uit gezonde en smakelijke gerechten met veel groenten, fruit, vis en vlees. Geen maaltijdvervangers, maar eerlijk eten, waardoor het dieet eenvoudig is vol te houden en u gewoon bij uw eigen slager, groenteboer of supermarkt uw boodschappen kunt halen.


Voor wie?

Het Momentum® lifestyle programma is geschikt voor volwassen mannen en vrouwen die op verantwoorde wijze willen afslanken en gezond willen leven. Levensgenieters die houden van lekker eten en drinken, maar wel zodanig dat er balans is in het beweeg- en eetpatroon en daarmee ook in het gewicht.


Wat kunt u verwachten?

Het Momentum® lifestyle programma bestaat uit een 3 Fasenplan (met een uitgebreide handleiding, tips & tricks en smakelijke weekmenu’s), een boodschappenlijst, een handig dieetoverzicht en een meetlint om uw behaalde resultaten bij te houden. Daarnaast bevat het programma twee voedingssupplementen - Carnitrin® en Momentum® Multi Vita - die waar gewenst tekorten of extra behoeften in de voeding aanvullen. Basisbegeleiding per telefoon of e-mail is inbegrepen.


Persoonlijke begeleiding

Tijdens het Momentum® lifestyle programma kunt u persoonlijk worden begeleid. Wekelijks worden vet, vocht en spiermassa gemeten. Na 24 dagen, tijdens de zogenoemde stabilisatiefase, bouwt u een gezond eetpatroon op, waardoor het jojo-effect achterwege blijft en waarvan ju de rest van uw leven profijt kunt hebben! De behandeling wordt (deels vergoed door zorgverzekeraar, afhankelijk van polisvoorwaarden en het eigen risico.


Momentum® lifestyle programma in het nieuws

Interview met een arts

Werking in het kort

Momentum® lifestyle bij RTL4


Afspraak maken

Indien u een afspraak wil maken voor het inplannen van een consult kunt u contact opnemen met de artsenpraktijk. U kunt ons telefonisch bereiken op 06-48774261 of u kunt gebruik maken van het contactformulier.


Momentum® lifestyle programma in Amsterdam